emlakcrm-revy

Emlak CRM Programı REVY – Emlakçılar İçin Her Şey Tek Uygulamada!

Emlakçılar için tüm hizmetleri tek uygulamada toplayan Revy, verimliliğinizi ve hizmet kalitenizi artırır. Satışlarınızı ve kârınızı yükseltmek için tüm araçlar elinizin altında olur. Müşteri ilişkilerinizi, portföyünüzü ve ekibinizi başarılı bir şekilde yönetmenizi sağlayan emlakçılara özel bu CRM tabanlı dijital iş platformu size büyük bir kolaylık sağlar. Gayrimenkul sektöründe işlerinizi profesyonel bir şekilde uçtan uca yönetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Tüm Portal İlanları ile Otomatik Eşleşme

Kaydettiğiniz tüm potansiyel alıcı adaylarınızı 4 büyük emlak portallarının  tümünde bulunan  ilanlar ile otomatik olarak eşleştiren Revy, tüm potansiyel alıcı adaylarından satış-kiralama yapma ihtimalini artırır, tüm emlak portallarında hergün yayınlanan  yeni uygun ilanları size bildirerek hiç bir fırsatı kaçırmamanızı sağlar. Alıcı adayı olan müşterilerinizin taleplerini kaydederek istediğiniz talebe uygun ilanları anında görüntüleyebilir, hızlıca müşterinize önerebilirsiniz. Revy sayesinde alıcı talepleriniz için en uygun ilanları sürekli olarak sizin için tarar. Bu ilanları bulduğunda size bildirir. 

Konut, ticari ya da arsa müşterilerinize uygun ilanların hepsine tek platformdan erişerek bunları aynı ekranda görüntülemenin kolaylığını yaşayabilirsiniz. Düzenli olarak bildirimler alacağınız için hiçbir müşteri fırsatını kaçırmazsınız. Böylece satışlarınızı ve verimliliğinizi artırma şansı yakalayabilirsiniz.

gayrimenkulcrm-revy

İlanları Kendi Marka ve İsminizle Kolayca Müşterilerinize Gönderin

Revy sizin için birden fazla emlak platformunda bulunan ilanları tarayıp size bildirir  ve siz de müşterilerinize en uygun ilanları kendi marka ve adınızla birkaç dakikada şık bir sunuma çevirerek müşterilerinize gönderebilirsiniz. Tüm ilanları kendinize özel bir sunum sayfasında oluşturarak müşterilerinize profesyonel şekilde ilanları iletebilirsiniz. Müşterileriniz gönderdiğiniz ilanları her görüntülediğinde Revy size bildirimler gönderir.. Böylece hangi ilanlarınıza talep olduğunu, hangi ilanların müşterileriniz tarafından daha çok görüntülendiğini  tespit edebilirsiniz.

Kendi emlak şirketinize ya da adınıza ait bir şekilde gönderdiğiniz ilanları açan müşterileriniz, “Bu mülkü görmek istiyorum” seçeneğini işaretleyerek taleplerini size iletebilir. Bu sayede siz de yer gösterme randevusu oluşturarak müşterilerinizle planlı buluşmalar ayarlayabilir ve takviminizi çok daha kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Tüm Portal İlanları Tek Ekranda

İlan ararken zaman kaybetmenizi önleyen Revy, tüm portal ilanlarını tek ekranda sizlere sunar. Bu ekranda 4 büyük emlak portalında bulunan konut, arsa ve ticari ilanların tümü listelenir. Hatta yayından kalkan ilanları bile Revy’nin arşivinden kolayca takip edebilirsiniz. İlanlara ait tarihçeyi görüntüleyerek fiyat ve durum değişikliklerini öğrenebilirsiniz. Fiyatı düşen ya da çıkan ilanları filtreleyerek daha detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Birden fazla emlak sitesine tek tek girip vakit kaybetmeden kolayca istediğiniz ilana ulaşabilirsiniz. Bu sayede müşterilerinize en uygun ilanları bulma konusunda da zaman kazanabilirsiniz. Tüm ilanların gerçek pazara çıkma tarihini görüntülemeniz de mümkündür. 

emlakcrmsistemi-revy

Dijital Gayrimenkul Bilgi Formu ile Gördüğünüz Tüm Mülkler Kayıt Altında!

Görüntülediğiniz, beğendiğiniz ve temas ettiğiniz bütün mülklerin bilgilerini, özelliklerini ve belgelerini dijital olarak arşivlemenin kolaylığını ve ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Böylece. portföyünüzde bulunan görüp kayıt altına aldığınız tüm gayrimenkullerin  yaşam döngülerini yakından takip ederek portföy Yöneticisi paneli ile zaman tasarrufu yapabilirsiniz.

Revy, girdiğiniz mülk bilgileri ve kaydettiğiniz alıcı adaylarını otomatik olarak eşleştirir. En uygun alıcılarla danışmanları bir araya getirerek her zaman hatırlatmalar yapar. Böylece hiçbir fırsatı kaçırmadan satış ve verimliliğinizi artırmanın kolay yolunu bulabilirsiniz. 

Size Özel Akıllı Bildirimler

Revy uygulaması sayesinde özel akıllı bildirimler alabilir ve hem zaman kaybetmez hem de fırsatları kaçırmazsınız. Müşterileriniz, talepleriniz ve diğer detayları her zaman size hatırlatarak portföyünüzü kolayca yönetmenizi sağlar. Portföyünüzde bulunan ve sözleşme tarihi bitiş tarihi yaklaşan ilanlar için size bildirimler gönderir. Hangi sözleşmenin ne zaman biteceğini dilediğiniz zaman görebilir ve işlerinizi buna göre kolayca planlayabilirsiniz. Onlarca bildirim göndererek işlerinizi kolayca takip etmenizi sağlayan Revy, kullanışlı mobil uygulaması ile her zaman yanınızda!

Emlak sektöründe faaliyet gösteriyorsanız, yoğun rekabet ortamında öne çıkabilmek için Revy’nin tüm bu ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Birden fazla ilanı kısa süre içinde inceleyerek ve anlık bildirimlerle fırsatları kaçırmadan gayrimenkullerinizi yönetebilirsiniz. Müşterilerinize özel ve ayrıcalıklı hizmetler sunarak satışlarınızı artırabilirsiniz. Revy’nin kullanışlı mobil uygulaması ve kolay arayüze sahip web sitesi, emlak sektöründe ihtiyacınız olan her şeyi size sunar. Ayrıca Revy’de bulunan Pazar analizi ve marketing hizmetleri de dijital dünyada çok daha güçlü olmanızı sağlar. Dijital reklam ajansınızı Revy sayesinde cebinizde taşıyabilir ve emlak sektörüne özgü özellikler ile pazarlamayı çok daha verimli hale getirebilirsiniz.

Yorum Yap

Günümüzde, birçok hizmet sektöründeki müşteriler, yaşamak istedikleri deneyimler için hizmet alıyor ve ödeme yapıyor. Değişen ve gelişen dijital dünyada emlak danışmanları da daha iyi satış yapabilmek için müşterilerine en iyi deneyimleri sunmak zorunda. Çünkü müşterilerin artık beklemeye tahammülü yok. Müşteriler, emlak danışmanına sordukları soruların cevabını kısa sürede almak istiyor ve daha verimli, hızlı hizmet talep ediyorlar. Bu durumda, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve onlara mümkün olan en kısa sürede uygun cevapları verebilmek için uygulamalara, teknolojik gelişmelere ihtiyaç duyuluyor....

Ancak, emlak danışmanlarının işlerini hızlı ve kaliteli yapmasını engelleyen birtakım sorunlar meydana gelebiliyor. Bu sorunlardan bazılarını sizler için listeledik:

Alıcı Yönetimi Eksiklikleri:

Sınırılı müşteri takip araçları nedeniyle satış fırsatlarının kaçırılması

Portföy ve Mülk Sahibi ile İlgili Sorunlar:
Mülk sahiplerinin satış/kiralama süreçlerini takip edememesi

Diğer Emlakçılar ve Ofis ile Paylaşım:
Emlakçılar arası iletişim ve paylaşımın markalar olması veya kısıtlı kalmasının portföylerin işleme dönüş süresini uzatması

Pazarlama:
Sınırlı pazarlama araç ve kanalları nedeniyle alınan portföylerde satışların düşük olması ve pazarlama araçlarının ekstra uzmanlık gerektirmesi, maliyetli olması

Müşteri Memnuniyeti:
Sektörde hizmet ve uygulama standartlarının henüz istenilen düzeye gelmemiş olması ve denetlenme sorunları

Doküman Yönetimi ve Arşivleme:
Gerekli eski belgelere, ofis şablonlarına dokümanlarına erişmede zorlukların yaşanması

Tüm bu sorunlar düşünüldüğünde, hepsine çözüm olabilecek ve gayrimenkul sektöründe hızı, verimliliği artıracak bir uygulamaya ihtiyaç olduğu sonucuna ulaşılıyor. Revy App tam da bu noktada devreye giriyor. En genel tanımıyla gayrimenkul profesyonellerine özel dijital iş platformu olan Revy App, CRM tabanlı mobil uygulama sayesinde, müşteri ilişkilerinizi, tüm dökümanlarınızı, ilanlarınızı, portföylerinizi ve ekibinizi basitçe yönetebileceğiniz tamamen emlak danışmanları ve emlak ofisleri düşünülerek tasarlandı.

Gayrimenkul Danışmanı Nedir?
Gayrimenkul satın almayı, kiralamayı ya da gayrimenkul satmayı, kiraya vermeyi planlayan müşterilerle çalışan, ofis, arsa, mülk gibi portföyleri tanıtan ve müşteri beklentileri doğrultusunda çözümler sunan kişiler gayrimenkul danışmanı olarak tanımlanır.

“Gayrimenkul danışmanı ne iş yapar?” arama motorlarında en sık aranan sorular arasındadır. Gayrimenkul sektöründe bütünsel olarak hizmet veren gayrimenkul danışmanlarının birçok görev tanımı bulunmaktadır.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını iyi analiz etmek, gayrimenkul danışmanının en önemli görevlerinden biridir. Müşterinin ekonomik durumunu, beklentilerini, ihtiyaçlarını doğru anlayan emlak danışmanları, müşteri ihtiyacına uygun portföyler sunabilir. Bu da satış ya da kiralama sürecinin çok daha hızlı ve verimli geçmesi demektir. Böylece hem müşteri hem de gayrimenkul danışmanı süreçten memnun kalacaktır.

Gayrimenkul satmak isteyenlerle bağlantı geliştirmek ve portföy almak da gayrimenkul danışmanının görev tanımları arasındadır. Satış ya da kiralama yapacak müşteri kitlesi oluşturmadan yani elinde portföyler olmadan müşteri ağını geliştirmek ve alıcılarla irtibat kurmak mümkün olmayacaktır.
Konut satın almak ya da kiralamak isteyen müşteri kitlesine ulaşmak gayrimenkul danışmanı için oldukça önemlidir. Bunu sağlayabilmek için de bol bol tanıtım yapmak gerekecektir. Bu noktada dijital pazarlama ve internet reklamcılığı oldukça iyi sonuçlar alınmasına yardımcı olabilir. Yani gayrimenkul danışmanının dijital araçlara hakim olması ya da dijital araçlara hakim kişi/şirket bağlantıları kurması faydalı olacaktır.

Gayrimenkul danışmanı, bölgesini iyi tanımalıdır. Bölgesinin avantajlarını, dezavantajlarını bilen ve müşterilerine bunları olabilecek en doğru şekilde aktarabilen gayrimenkul danışmanları rakiplerinden bir adım öndedir.

Müşterilerle sürekli iletişim kurmak ve sorularına anında dönüş sağlamak, gayrimenkul danışmanı için çok önemlidir. Bu sayede hem mevcut müşterilerde müşteri memnuniyeti sağlanır hem de potansiyel müşterilere ulaşmak mümkün olur.

Güncelde kalmak gayrimenkul danışmanı için bir gerekliliktir. İyi bir gayrimenkul danışmanı her zaman sektörünü yakından takip eder ve gelişmeleri işine adapte eder.

Müşteri bilgilendirmek, yönlendirmek ve onlara emlak sektöründe danışmanlık yapmak da gayrimenkul danışmanın iş tanımları arasındadır.

Satış ve alış sırasında gereken belgeleri düzenlemek ve takibini yapmak da gayrimenkul danışmanının sorumluluğundadır.

Revy ile Gayrimenkul Pazarlaması Nasıl Yapılır?
Revy App, gayrimenkul danışmanları için özel olarak tasarlanan, bütünsel bir uygulamadır.

Emlak danışmanlarını ve ofisleri iş süreçlerini yaparken hızlandırmak, işlerini kolaylaştırmak ve verimli hale getirip sürecin tüm aşamalarının ölçülebilir ve takip edilebilir hale getirmek üzerinde kurulan uygulama, mobil durumda olan danışmanlar içinse nerede olurlarsa olsunlar, işlerinin tüm süreçlerini yönetmelerini sağlamayı amaçlar.

Revy App; müşteri yönetimi, portföy yönetimi, pazarlama araçlarından, müşteri memnuniyet anketine, doküman yönetimi ve raporlama modüllerine kadar gerekli geniş bir hizmet yelpazesi sunacak şekilde tasarlanmıştır. Yani Revy App araçları ile gayrimenkul pazarlama süreci tamamen profesyonel bir şekilde yönetilebilir.